1. Home
  2. /
  3. Wevolt
Wienerberger-Wevolt2

Dakpanpanelen (voorheen EXASUN)

Zonne-energie, maar dan mooi!

Zonne-energie is een logische keuze voor iedereen die bewust wil ontwerpen, bouwen, verwerken en wonen. Duurzaamheid gaat daarbij goed samen met esthetiek, als je kiest voor een Wevolt Energiedak. Combineer het beste van twee werelden: een mooi dak én de voordelen van zonne-energie.

Er zijn 3 soorten WEVOLT dakpanpanelen:

Wevolt X-Roof

Wevolt X-Roof is een volledig dakvervangend systeem, met geïntegreerde zonnepanelen in het dakvlak. Het resultaat is een mooi, waterdicht, vuur- en windbestendig dak met een eigentijdse uitstraling en maximaal rendement. Het systeem wordt aangevuld met verzaagbare paspanelen.

Wevolt X-Tile

Een Wevolt Energiedak dat is gedekt met Wevolt X-Tiles heeft een strakke uitstraling. Wevolt X-Tiles worden naadloos gecombineerd met de keramische Actua 10 EB dakpannen van Wienerberger in dezelfde kleur. Dit resulteert in een zeer rustig dakbeeld, waarin de Wevolt X-Tiles nauwelijks opvallen.

Wevolt Zonnedakpan

Met een Wevolt Energiedak dat is gedekt met Alegra 10 Wevolt zonnedankpannen combineer je de schoonheid van een karakteristiek dak met keramische dakpannen én de voordelen van zonne-energie. Zo draag je samen met Wienerberger bij aan een duurzame toekomst. Energiek en karakteristiek.