1. Home
  2. /
  3. Solarwatt
SolarWatt

Solarwatt Style zonnepanelen"Deutsche Qualität"

Nieuwe generatie zonnepanelen ‘Made in Germany’

Elegant. Robuust. Duurzaam.

De nieuwe Style zonnepanelen wordt de nieuwe standaard. Zonnepanelen van de Style serie zijn namelijk veel robuuster, waardoor ze uitstekend uitgerust zijn tegen alle soorten slijtage en omgevingscondities. Het resultaat: meer betrouwbaarheid vanaf dag één en tot 33 procent toename van de levensduur van het product.

En deze modules zien er nog mooi uit ook: het ontwerp is zeer geavanceerd, waardoor deze zonnepanelen een elegante toevoeging zijn voor elk gebouw. Bovendien garanderen wij de prestaties van ons glas-glas zonnepaneel met een toonaangevende garantie.

Eenvoudig gezegd: Het is een thermopane ruit waar tussen gelamineerde zonnecellen zitten in plaats van lucht. Doorzichtig, supersterk, prisma oppervlak voor meeropbrengst, en degradeert nauwelijks. 

Reguliere zonnepanelen hebben een levensduur van 25 jaar omdat er dan vocht bij de cellen komt. Bij Style glas/glas is de levensduur oneindig en houdt dus zijn waarde

Robuust: Extreem resistent glas / glas composiet

Krachtig: Gegarandeerd 25 procent hogere opbrengst *

Aantrekkelijk: Elegant, zeer geavanceerde ontwerp

Meer veiligheid: Maar liefst 30 jaar productgarantie

Hogere Opbrengst: Door Prisma oppervlak  6% hogere opbrengst

* In vergelijking met standaard glas / folie modules onder dezelfde voorwaarden, over dezelfde garantieperiode.

Robuust, zelfs onder extreme omstandigheden

Bijvoorbeeld gewicht van Scooter Kleine auto 4×4 Vliegtuig
Belasting 2.400 PA 5.400 PA 6.000 PA 7.200 PA
Prestaties
Vision Zonnepaneel
100% 100%

100%

100%
reguliere Glas folie
panelen
100% 95% 90% 0% (defect)

Beste stabiliteit in opbrengst. Zelfs onder extreme omstandigheden.

Vocht, koude temperaturen en andere barre weersomstandigheden en milieu-omstandigheden kunnen drastisch invloed hebben op de prestaties van uw zonnepanelen. Centrosolar Vision zonnepanelen tonen uitstekende prestaties, zelfs onder de meest extreme omstandigheden, en zorgen voor stabiele rendementen op de lange termijn.

Hieronder de afname in opbrengst van de reguliere glas/folie panelen. Tussen 10 en 25 jaar hoofdzakelijk door het ontstaan van microcracks. Na 25 jaar wordt de folie (kunststof) aan de achterkant poreus en laat vocht door waardoor het paneel zijn opbrengst verliest. Bij glas/glas panelen wordt dit voorkomen en is de afname slechts heel gering. Ook na 30 jaar. 

Meer zekerheid: 30 jaar productgarantie en 30 jaar lineaire vermogensgarantie. Niet gestaffeld maar ineair waardoor U na 10 jaar niet nog maar 80% hebt zoals elders maar 97% opbrengstgarantie.